Rodica Miloș și-a mai luat o condamnare pentru Dragnea

în Actualitate/Dezvăluiri

Monica Vasilescu

Rodica Miloș (fostă Ogrinja, fostă Drăghici) fostă şefă a DGASPC Teleorman (condamnată la 3 ani de închisoare, cu suspendare, în procesul lui Liviu Dragnea) a fost judecată şi pentru fals intelectual privind angajarea fictivă a unei secretare PSD.

Judecata s-a petrecut la Tribunalul Teleorman, acolo unde procurorul de caz a susținut că aceasta ar fi falsificat un raport de evaluare personal în cazul Adrianei Botorogeanu, secretara care muncea în PSD, dar era angajată fictiv la DGASPC. Potrivit DNA, în perioada 29 iulie 2005 – 06 iulie 2006, în calitate de director economic al DGASPC Teleorman, Rodica Miloş şi-ar fi încălcat cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu când a a semnat un raport de evaluare a performanţelor profesionale, pentru perioada 01 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2011, ale Adrianei Botorogeanu, în condiţiile în care cunoştea că acesta conţine menţiuni fictive, apreciind activitatea acesteia ca fiind foarte bună.

Tribunalul Teleorman a decis, astăzi, să o condamne pe Miloș cu amendă penală pentru comiterea infracțiunii de fals intelectual. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel București.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*