Road Project SRL, unul dintre asociații Teldrum, a bifat un contract de 18.000 euro la Zimnicea!

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

În Teleorman încă se mai fac bani frumoși din repararea drumurilor, făcute „cu simț de răspundere” de către insolvenții de la Teldrum. Culmea, însă, cei care reușesc să prindă bucăți consistente din banul public sunt tot apropiați ai companiei celebre în toată țara pentru ilegalități și furturi din bani europeni. De data aceasta vorbim despre compania Road Project SRL, unul dintre partenerii Teldrum, atunci când insolvenții mai vor să se înfrupte din banul public, dar nu pot participa singuri la licitații. Cea mai recentă asociere dintre Teldrum și Road Project vizează reabilitarea a 12 kilometri de drum județean în Teleorman cu 23.519.171  lei. Este vorba despre Drumul Județean 612 Botoroaga – Frăsinet.

Road Project SRL din Alexandria este înființată în anul 2007 și a ajuns la un profit de 360 852 lei în anul 2018, de la 27.000, cât avea în 2008. Și cifra de afaceri a firmei a crescut an de an, până a ajuns la 663 760 lei. Iar în condițiile în care Teldrum nu mai poate participa individual la licitațiile mari, din asocierea celor două vor rezulta cu siuranță profituri colosale.

Compania aparține unui anume Miti Barbu, care și-a trecut în profilul experiențelor profesionale și S.C.Modul Proiect, compania implicată în falsificarea documentelor care au garantat Consiliului Județean Teleorman accesul fraudulos la bani europeni în dosarul Teldrum. Miti Barbu este inginer proiectant și a terminat Universitatea Tehnică din Timișoara.

Acum, pe data de 8 august, Road Project a câștigat în SEAP un contract cu Primăria Zimnicea, prin care compania se obligă să asigure localității un memoriu tehnic, liste de cantități, deviz general pentru întreținere, reparații străzi, trotuare, parcări în Zimnicea. Lucrările vor consta în refacerea sistemului rutier existent. Prețul acestor memorii și devize se ridică la 85.000 de lei, adică aproape 18.000 de euro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*