Rezultatele obținute de CSS Alexandria – judo la turneul internațional de judo „Ilinden”

în Sport

judo cssÎn perioada 6-7 noiembrie 2015, sportivii de la CSS Alexandria – Judo au participat la turneul internațional de judo „ILINDEN” organizat în Sofia, capitala Bulgariei.

La categoriile U11, U13 și U15 au concurat, din cadrul echipei noastre, 12 sportivi care au obținut rezultate deosebite ce dovedesc calitatea antrenamentelor efectuate în sala de judo din Alexandria. Astfel, la finalul turneului, la care au participat sute de judoka din 10 state, sportivii din Alexandria au obținut următoarele rezultate:

Medalie de aur:

Bădescu Olivia-Adriana  – U 11 -57 kg;

Zaharia Theodora – U 11 – 32 kg;

Medalie de argint:

Preda Mariana – U 12 – 57 kg;

Medalie de bronz:

Bărbulescu Valentina  – U 12 – 44 kg;

Buga Vlad Marian  – U 12 – 30 kg;

Costache Mihai – U 11 – 42 kg;

Nedelcuță-Apope Iulia – U 12 – 48 kg;

Zmeu Ancuța – U 11 – 40 kg;

Trebuie menționat faptul că ceilalți sportivi, Iconaru Eduard, Dinu Alexandru, Vârtopeanu George și Stoian Anisia au luptat cu deosebit curaj și încredere, clasându-se, la finalul întrecerii, pe locuri onorante.

Judoka teleormăneni, antrenați de profesorii Giurgiuveanu Ion, Ghinea Valerică și Mihăiță Matei, au concurat cu sportivi din alte 9 (nouă) țări: Bulgaria, Grecia, Turcia, Macedonia, Serbia, Austria, Bosnia Herțegovina, Ucraina și Croația, potrivit echipei de comunicare a CSS Alexandria – Judo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*