liberinteleorman.ro

Rezultatele obținute de CSS Alexandria – judo la ,,Olympus Judo Tournament’’ Litohoro – Grecia

28 aprilie 2016

Iulia Nedelcuta Apope locul 2 Olympus Judo CupÎn perioada 21-25 aprilie 2016, tinerii sportivi alexăndreni, membri ai C.S.S. Alexandria – Judo, împreună cu antrenorii lor – Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu – s-au aflat în Grecia, la poalele muntelui Olimp, în localitatea Litohoro, unde au participat la a 13-a ediție a turneului internațional de judo Olympus Judo Cup, competiție ce s-a  desfășurat în datele de 23 și 24 aprilie 2016.

Cu 10 sportivi înscriși în concurs, CSS ALEXANDRIA JUDO a obtinut, la finalul competitiei, 6 medalii: 3 medalii de argint si 3 medalii de bronz.

  1. Nedelcuță-Apope Iulia – locul 2 și medalie de argint la categoria – 52 kg;
  2. Bădescu Olivia – locul 2 și medalie de argint la categoria +57 kg;
  3. Buga Blad – locul 2 și medalie de argint la categoria – 26 kg;
  4. Zaharia Teodora – locul 3 și medalie de bronz la categoria – 33 kg;
  5. Bărbulescu Valentina – locul 3 și medalie de bronz la categoria -52 kg;
  6. Filip Robert – locul 3 și medalie de bronz la categoria – 32 kg;

La competiție au participat sportivi din 15 țări: Grecia, Albania, Bulgaria, Cipru, Franța, Georgia, Marea Britanie,  Muntenegru, Moldova, Macedonia, Ucraina, România, Rusia, Serbia și Suedia.

Ținem să felicităm pe toți judokanii de la CSS ALEXANDRIA JUDO si să mulțumim domnilor antrenori pentru munca, efortul si răbdarea de care au dat dovadă, precum și pentru faptul că au făcut posibil ca steagul României să urce pe podiumul importantei competiții din Grecia, transmite echipa de comunicare a CSS Alexandria – Judo.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pompierii din Teleorman, acţiune „din suflet, pentru suflete de copii”

Următorul articol

Alexandria va fi gazda întregii Europe

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.