Rezultatele obținute de CSS Alexandria – judo la finala campionatului național de la Baia Mare

în Sport

judo cssÎn perioada 17-19 iunie 2016, 6 judokanii de la C.S.S. Alexandria – Judo, împreună cu antrenorii lor, domnii Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu, au participat la Finala Campionatului Național de Judo U 13 și U12, organizată în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, din municipiul Baia Mare, jud. Maramureș.

La finalul competiției, C.S.S. Alexandria – Judo a obținut următoarele rezultate:

Categoria U11:

  • Costache Mihai, -46kg – locul II, medalie de argint, vicecampion național
  • Stoian Anisia, -40 kg. – locul III, medalie de bronz
  • Bădescu Olivia, +57kg – locul III, medalie de bronz

Categoria U13:

  • Bărbulescu Valentina, -57kg – locul II, medalie de argint, vicecampioană națională

Trebuie menționat faptul că, alături de acesti copii, chiar daca nu au obținut premii, s-au remarcat și sportivii: Nedelcuță-Apope Iulia și Iconaru Eduard.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*