Rezultate parțiale în Teleorman: Viorica Dăncilă – 58,7%, Klaus Iohannis -41,3%

în Actualitatea politică/Administratie

În Teleorman, după numărarea voturilor din 295 de secții, Viorica Dăncilă a obținut 58,7% din sufragii. Contracandidatul său, Klaus Iohannis, a reușit să bifeze 41,3% din voturile teleormănenilor. Rezultatele nu sunt deloc surprinzătoare, în condițiile în care județul s-a arătat întotdeauna mai dispus în a tolera abuzurile pesediștilor decât în a-și lua destinul în propriile mâini. Totuși, scorul de acum obținut de opoziție este unul dintre cele mai mari obținute până acum în fieful pesedist. Ca atare, există semnale puternice și în Teleorman că lucrurile încep să se schimbe și echilibrul de putere pesedist începe să se clatine puternic.

În Teleorman s-a votat în 334 de secții, iar numărătoarea mai continuă o vreme în restul secțiilor.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Grea optiune pt Romania. Un condidat care si a dat 6 case pe ochi frumosi care are un priminstru angajat la o companie de care nu a auzit V o femeie care nu pare criminala dar nu are talentul de a vorbi. Uimitor.

    Se intoarce Tepes din mormant

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*