liberinteleorman.ro

Rezultate fabuloase pentru CST Alexandria: Antrenorul campionilor – Florian Dumitru, dublu medaliat cu AUR

12 septembrie 2021

Peste 350 de sportivi au urcat pe scenă în prima zi a Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness de la Sibiu, acolo unde, în premieră în acest an, din brigada de arbitri au făcut parte și arbitri IFBB Elite Pro. La această competiție au participat și sportivi din Teleorman, care au venit acasă cu medalii strălucitoare, fapt devenit obișnuință pentru cei care urmăresc lumea culturismului.

Sportivii de la CST Alexandria, în frunte cu antrenorul campionilor – Florian Dumitru, au cucerit 8 medalii la acest campionat. Antrenorul emerit Florian Dumitru, cel care a obținut în cursul timpului cele mai bune performanțe în domeniu, atât personal cât și cu sportivii săi, a câștigat încă două distincții de aur, după 30 de ani. Acesta s-a clasat pe locul I la Culturism Masters 55-59 ani și tot pe prima poziție la Culturism Classic Masters + 50 ani, demonstrând încă o dată că este într-o formă fizică excepțională.

Medalie de aur a primit și Denis Mohora, la Games BB, dar și argint la Culturism Juniori 80 kg. Andrei Durlea a obținut, de asemenea, medalie de aur, la Men`s Physique Juniori și la Men’s Physique Seniori 173cm, Andi Valentin Budurea a luat medalie de argint la Culturism Juniori Mici 60kg, iar Mihaela Dobre medalie de bronz la bikini junioare.

Gaie Irina s-a clasat pe locul 4 la Bikini Fitness Senioare 172cm, iar Iorga Razvan pe locul 5, la Culturism Seniori 70kg.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Candidații pentru posturile de la Camera de Conturi Teleorman au picat examenul „în masă”

Următorul articol

Teleorman – județul cu record de pensionari raportat la numărul de angajați

Cele mai recente articole de Omul de lângă noi