liberinteleorman.ro

Rezultate BAC 2018 – Teleorman

4 iulie 2018

Monica Vasilescu

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2018. Rata de promovabilitate, înaintea contestațiilor, este de 67,7 la sută, cu câteva procente mai scăzută față de anul trecut, când aceasta a fost de 71,4 la sută. În Teleorman, nu s-a înregistrat nicio medie de 10. Cea mai mare medie, înainte de contestații, este 9,96 și a fost obținută de o elevă de la Colegiul Național ”Anastasescu” din Roșiorii de Vede.

Ministerul Educației a publicat pe site rezultatele de la examenul de bacalaureat. Situația din județul Teleorman poate fi consultată la acest link: http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultMedie.aspx?jud=39

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident rutier pe DN 6, la ieșire din Vitănești

Următorul articol

Don Dragnea, sfârșitul e aici!

Cele mai recente articole de Educatie