REVOLTĂTOR! Victor Drăgușin se folosește de numele unei școli pentru a-și face campanie electorală pe Facebook!

în Actualitatea politică/Dezvăluiri/Din culisele politice

Campania electorală a lui Victor Drăgușin atinge cote ale abjecției, la care nu s-a mai ajuns până acum. Dincolo de atacurile la persoană și de insultele penibile scrise de postacii PSD-ului despre femeia-contracandidat la Primăria Alexandria, dincolo de contul fals creat pe numele Verei Mitran pe un site de escorte, staff-ul de campanie al pesedistului Drăgușin comite din nou un gest revoltător. Practic, postacii primarului au configurat pe Facebook un cont, numit “Școala Gimnazială Ștefan cel Mare“, cont evident fals, pentru că școala cu pricina are și un cont real, verificat. Acolo, sunt postate imagini cu Victor Drăgușin, cu Carmen Dan și, în general, cu oameni ai PSD-ului. Mai mult, una dintre postări invită populația să-l urmărească pe candidatul PSD la un post de televiziune local, promovând fondurile europene atrase de Drăgușin în mintea lui. Că în realitate, orașul este mort și gri.

Interesant este că până și Victor Drăgușin personal legitimează contul fals, cu numele unei instituții de învățământ reale, prin like-uri de pe pagina sa personală.

Îi invităm pe postacii lui Drăgușin (pardon, strategii!) să nu-și mai bată joc de valori, de instituții de învățământ apolitice și, în general, le recomandăm să nu mai considere populația Alexandriei proastă. Pentru că prin crearea unei astfel de pagini false și promovarea în cadrul ei a postărilor de tip electoral subestimează oamenii de bună credință, care totuși vor verifica dacă Școala “Ștefan cel Mare” sau oricare alta are cumva o pagină oficială de Facebook și vor descoperi abjecția. Copiii și școlile nu au ce să caute în bătălia electorală! Ok, tovarăși?

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*