liberinteleorman.ro

Revolta movaliilor teleormăneni: PP-DD este mâncat de UNPR

11 august 2015

Monica Vasilescu

unprÎntru interesul național, PP-DD s-a dizolvat în UNPR. Cum ar veni, la Teleorman, Florică Mara l-a luat sub aripa sa pe Liviu Neagu. Recent, cele două partide contopite au avut și o reuniune comună la nivel local, la care presa nu a avut acces, după cum ar fi ordonat nenea Florică între două înjurături. Nu-i nimic. Tot am aflat, pe surse, care doresc să-și păstreze anonimatul și locul în partid, că spiritele nu au fost pașnice la întrunirea de la ora 17.00, din restaurantul cu numele patronului.

Se pare că îngroparea movaliilor nu le este pe plac tuturor, iar unii au avut curajul să ia atitudine și să blameze lucrarea… de la centru. Dar li s-a explicat răzvrătiților de ce PP-DD, cu activitate, resurse umane, cu tot, s-a făcut cadou unui alt partid: pentru că UNPR „trebuie să rămână la guvernare” şi să se consolideze „ca al treilea partid din România”.

Un proverb românesc spune că s-au văzut vulturi murind de foame, dar niciunul căutându-şi hrana la poiata găinilor. Nu e cazul la Teleorman. Aici, până la urmă, pentru interesul național, și vorbele de duh se pot transforma în înjurături.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bitanu’: “Eu nu mă bag în bucătăria internă a vechilor liberali, că nici ei nu s-au băgat într-a noastră…”

Următorul articol

Numărul șomerilor a ajuns la 19.927 în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică