liberinteleorman.ro

Rețeta lui Florea Dascălu de la CNAIR: Contracte de la nașu pentru finu

27 octombrie 2022

Arestarea preventivă, pentru 30 de zile de către DNA, a directorului Direcţiei de Întreţinere Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din CNAIR, Florea Dascălu, a generat un cutremur fără precedent în Ministerul Transporturilor, dar, în același timp, a scos la lumină și o parte din uriașa caracatiță care gravitează în jurul acestei companii.

Potrivit DNA, directorul Florea Dascălu de la CNAIR este acuzat că a luat mită și a făcut trafic de influență pentru a ajuta o firmă să câștige contracte de deszăpezire, iar faptele au avut loc în perioada mai-octombrie 2022 și suma primită în total ca mită este de 37.000 de lei. PUTEREA însă a descoperit și o altă metodă de încredințare cu dedicație a unor contracte de lucrări pe care Florea Dascălu a patentat-o la CNAIR.

Este cazul firmei Verizon Art SRL București cu sediul social într-un apartament la etajul 10 din Sectorul 6. Firma are 12 angajați și ca obiect principal de activitate ”transporturi rutiere de mărfuri”, iar ca unic acționar pe Bogdan-Alexandru Toncu, care este și administrator.

Citiți continuarea pe puterea.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Detalii cutremurătoare după dubla crimă: Adolescenta de 16 ani, ucisă alături de iubitul ei, era însărcinată

Următorul articol

Pericol pentru elevii din Teleorman: Zeci de școli nu au autorizație sanitară și securitate la incendiu

Cele mai recente articole de Politica altfel