liberinteleorman.ro

Restricţii în 12 localități din Teleorman care au incidenţă COVID de peste 2 la mia de locuitori

14 septembrie 2021

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Teleorman a decis, marţi, impunerea unor restricţii în 12 localităţi cu o incidenţă COVID-19 de peste 2 la mia de locuitori. Potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului Teleorman, cea mai mare incidenţă cumulată la 14 zile se înregistrează în localitatea Beuca (6,56), în timp ce în Uda-Clocociuv şi Vedea nivelul este de 3 la mie.

„Se constată încadrarea în limitele incidenţei cumulate la 14 zile, respectiv mai mare de 2 la 1.000 de locuitori, în vederea punerii în aplicare a măsurilor stabilite în anexa la prezenta hotărâre, începând cu data de 14 septembrie, pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluată la finalul acesteia. (…) Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 (1) vor adopta, prin hotărâre, măsurile corespunzătoare prevăzute în anexă, în funcţie de incidenţa cumulată la 14 zile, transmisă zilnic”, se precizează în comunicat.

În localitatea Beuca au fost impuse restricţii încă din data de 7 septembrie, printre măsurile luate fiind închiderea barurilor şi a restaurantelor, precum şi a sălilor de jocuri de noroc.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Liviu Dragnea, în fața instanței: începe judecata în procesul din SUA

Următorul articol

Antrenorul emerit Florian Dumitru, dublu CAMPION după 40 de ani de sport: „Mi-am dat un restart, la 60 vreau să fiu în forma vieții mele”

Cele mai recente articole de Actualitate