18, februarie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitate > Restricții de drum pe DJ 503, în comuna Drăgănești – Vlașca

Restricții de drum pe DJ 503, în comuna Drăgănești – Vlașca

Având în vedere manifestările religioase care se vor desfășura la Mănăstirea Pantocrator, situată pe DJ 503, în comuna Drăgănești – Vlașca, județul Teleorman, în intervalul 20.04.2018 – 23.04.2018  la care se estimează prezența unui număr mare de enoriași care vor tranzita drumurile din județ, administratorul DJ 503 – Consiliul Județean Teleorman, cu avizul Serviciului Rutier Teleorman, a dispus devierea temporară a circulației vehiculelor în data de 22.04.2018, între orele 07.00.- 15.00, de pe D.J. 503 (Drăgănești-Vlașca – Videle) pe D.C. 18 (Drăgănești Vlașca – Comoara – Târnava – Videle).

Restricționarea circulației se va realiza între localitățile  Drăgănești – Vlașca  și Târnava, pe sectorul de drum cuprins între km. 38+890 m (intersecție cu DN 6) în localitatea Drăgănești – Vlașca  și km. 42 – 950 m (intersecție cu DC 18) în satul Târnava, comuna Botoroaga.

Recomandări ale polițiștilor rutieri:

Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat și de restricționarea temporară a drumului, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări:

* să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care asigură în zonă dirijarea și supravegherea traficului rutier;

* să nu depășească coloana de autovehicule oprite la indicatorul ,,stop,, și să respecte semnalele agenților de poliție rutieră;

* să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis și să nu claxoneze inutil.

*să circule cu o viteză legală, adaptată la condițiile de drum;

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi.

În speranța că veți urma recomandările noastre, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman vă dorește ‘Drum bun’!

About Monica Vasilescu

Lasă un răspuns