Restricții de drum pe DJ 503, în comuna Drăgănești – Vlașca

în Actualitate

Având în vedere manifestările religioase care se vor desfășura la Mănăstirea Pantocrator, situată pe DJ 503, în comuna Drăgănești – Vlașca, județul Teleorman, în intervalul 20.04.2018 – 23.04.2018  la care se estimează prezența unui număr mare de enoriași care vor tranzita drumurile din județ, administratorul DJ 503 – Consiliul Județean Teleorman, cu avizul Serviciului Rutier Teleorman, a dispus devierea temporară a circulației vehiculelor în data de 22.04.2018, între orele 07.00.- 15.00, de pe D.J. 503 (Drăgănești-Vlașca – Videle) pe D.C. 18 (Drăgănești Vlașca – Comoara – Târnava – Videle).

Restricționarea circulației se va realiza între localitățile  Drăgănești – Vlașca  și Târnava, pe sectorul de drum cuprins între km. 38+890 m (intersecție cu DN 6) în localitatea Drăgănești – Vlașca  și km. 42 – 950 m (intersecție cu DC 18) în satul Târnava, comuna Botoroaga.

Recomandări ale polițiștilor rutieri:

Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat și de restricționarea temporară a drumului, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări:

* să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care asigură în zonă dirijarea și supravegherea traficului rutier;

* să nu depășească coloana de autovehicule oprite la indicatorul ,,stop,, și să respecte semnalele agenților de poliție rutieră;

* să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis și să nu claxoneze inutil.

*să circule cu o viteză legală, adaptată la condițiile de drum;

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi.

În speranța că veți urma recomandările noastre, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman vă dorește ‘Drum bun’!

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*