liberinteleorman.ro

Resigilatele – o alternativă avantajoasă

22 noiembrie 2022
Advertisement

Produsele resigilate sunt tot mai prezente în magazinele online și reprezintă o alternativă mult mai ieftină prin care te poți bucura de aceeași funcționalitate și calitate a unui produs fără să fii nevoit să îți cheltui toți banii. Cu toate acestea, există încă multă reticență în a cumpăra resigilate. Îți vom prezenta astfel câteva motive pentru care merită din plin să optezi pentru o astfel de alternativă avantajoasă.

Ce sunt resigilatele?

Resigilatele, după cum sugerează și denumirea, sunt acele produse care au avut ambalajul original desfăcut, din diverse motive, iar ulterior au fost sigilate și puse din nou în vânzare, având eticheta de produs resigilat. Cel mai frecvent, resigilatele sunt produse care au fost returnate de clienți, însă intră în această categorie și produse care au fost expuse în showroom-uri.

Se creează de multe ori confuzia că resigilatele sunt produse care au fost utilizate și recondiționate sau refurbished, însă sunt două categorii complet diferite. Resigilatele nu sunt produse folosite, ele fiind scoase din ambalajul original doar pentru a fi văzute, și după caz testate.

Acum că diferența dintre resigilate și refurbished este clară, îți vom prezenta câteva avantaje pentru care merită să cumperi un produs resigilat.

Prețuri mici și reduceri atractive

Doar pentru simplul fapt că este resigilat, prețul unui astfel de produs este de cele mai multe ori mai mic chiar și cu 50% față de varianta sigilată. Și asta nu e tot, pentru că pe lângă prețurile mici, sunt adăugate și alte reduceri spectaculoase. Deci, dacă ești un căutător de oferte avantajoase, cu siguranță nu vei putea spune nu produselor resigilate.

Beneficiezi de funcționalitatea și calitatea unui produs nou

Partea cea mai bună atunci când cumperi un produs resigilat este că sunt foarte multe șanse să primești un produs ca nou, fără nicio urmă, încât e greu să îți dai seama că produsul a fost resigilat. Asta pentru că, de multe ori, produsul a fost returnat din simplul fapt că un alt cumpărător și-a dat seama abia după ce a desfăcut produsul că nu e ceea ce își dorea.

Există și situații în care produsele prezintă mici defecte sau zgârieturi care îi pot afecta aspectul estetic, dar sunt defecte peste care poți trece ușor cu vederea pentru că de multe ori așa ar ajunge să arate și un produs sigilat după câteva utilizări. Și probabil cel mai mare avantaj e că te boți bucura și de produse de la branduri de top, la prețuri mult reduse doar pentru că prezintă o urmă sau zgârietură.

Toate produsele sunt verificate și testate

Atunci când cumperi un produs resigilat poți fi aproape sigur că este perfect funcțional. De ce? Pentru că toate produsele care au fost desigilate trec printr-o verificare tehnică completă înainte de a fi puse din nou spre vânzare, astfel că orice mic defect este observat.

OpenBox Experience – resigilate la prețuri mici

Dacă ești în căutare de oferte avantajoase online, le găsești la Resigilate OpenBox, un magazin online cu o gamă variată de produse resigilate, de la electrocasnice, telefoane, laptopuri, căști, gadgeturi, accesorii, periferice pentru PC sau gaming, până la produse pentru casă și grădină, sau articole pentru sport, precum biciclete.

La OpenBox Experience cumperi resigilate în siguranță și te bucuri de produse de calitate în timp ce economisești. Îți prezentăm doar câteva motive ca să te convingi:

  1. Prețuri mici la majoritatea produselor, dar și o mulțime de oferte și promoții aprope irezistibile. Mai mult, sunt numeroase produse de la branduri de top și de o calitate excepțională, dar la un preț atractiv.
  1. Stoc actualizat zilnic pentru a asigura o varietate de produse, astfel încât să poți descoperi mereu ceva pe placul tău atunci când explorezi magazinul.
  1. Produse verificate și perfect funcționale – toate produsele sunt verificate tehnic și testate înainte de a fi adăugate pe site, iar înainte de a trimite produsul către tine îl testăm încă o dată, pentru a ne asigura că tu primești un produs fără probleme. 
  1. Garanție pentru orice produs cumpărat, începând de la 30 de zile și până la 24 de luni, în funcție de tipul produsului.
  1. Termen de 14 zile în care poți testa produsul, iar dacă nu este pe placul tău îl poți returna și vei primi toți banii înapoi.

Apar totuși situații în care nu ai reușit să găsești produsul dorit resigilat, sau pur și simplu îți dorești să cumperi un produs sigilat. Pentru asta, te invităm să descoperi și ofertele magazinului Ymag, unde găsești o gamă variată de telefoane, tablete, laptopuri, gadgeturi, electrocasnice și multe alte produse complet noi, sigilate, de la branduri de top.

După cum am văzut, resigilatele reprezintă o ocazie perfectă prin care îți poți cumpăra produsul mult dorit la un preț mic, iar dacă ești un iubitor de oferte cu siguranță vei găsi mereu ceva pe placul tău printre produsele resigilate.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Iaurt contaminat cu plastic la supermarketul în care s-au îmbulzit teleormănenii

Următorul articol

Campionatul de Volei Interșcolar feminin s-a încheiat

Cele mai recente articole de Diverse