Remiză pe teren propriu pentru Universitatea Alexandria

în Sport

Universitatea Alexandria a întâlnit, duminică, pe teren propriu, echipa Universitatea Galați, o echipă mult mai experimentată, cu jucătoare care evoluează de mulți ani în prima ligă și în naționala Moldovei.

Cu toate acestea, fetele antrenate de Călin Pistolea, mult mai tinere decât adversarele lor, au reușit să preia conducerea pe tabela de marcaj în repriza a doua prin golurile Otiliei Durlă și Anei Maria Vasile. După marcarea golului doi, sportivele U Universității au cedat teren în fața gălățencelor, acestea reușind să reducă din diferență în minutul 85, în urma unei erori în defensivă( de precizat este că Universitatea Alexandria a venit după ce miercuri a avut o deplasare lungă  la Odorheiul Secuiesc). Golul doi al echipei oaspete a fost marcat dintr-un  penalty obținut în minutul 93, după o decizie controversată a brigăzii de arbitri.

Pentru Universitatea Alexandria au evoluat următoarele jucătoare: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Cristina Tudorache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Andreea Diță, Claudia Pană, Andra Olaru( Oana Dumitrache 87), Genoveva Roșie, Iulia Săvescu,  Ana Maria Vasile.  Rezerve neutilizate: Patricia Jderu și Georgiana Seceanu.

După încheierea jocului oficialii Universității Alexandria au depus contestație deoarece oaspeții au efectuat mai multe schimbări decât prevede regulamentul Ligii I de fotbal feminin.

După acest rezultat echipa din Alexandria se află pe locul 3 cu 8 puncte, fiind neînvinse după 4 etape. Următorul meci va avea loc pe 4 noiembrie contra campioanei Olimpia Cluj, pe stadionul Municipal din Alexandria.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*