Recepţie la drumul judeţean DJ 506 A, Purani-Răsmireşti-limtă judeţ Giurgiu

în Actualitate

unnamedPreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, împreună cu factorii responsabili din cadrul autorităţii judeţene, cu cetăţenii din zonă şi autorităţile locale, au inaugurat joi, 5 noiembrie 2015, tronsonul de drum judeţean DJ 506 A, Purani-Răsmireşti-limtă judeţ Giurgiu, cu o lungime de 14 km, recepţia oficială având loc în localitatea Răsmireşti.

Lucrările de reabilitare pe drumul judeţean DJ 506 A, Purani-Răsmireşti-limtă judeţ Giurgiu au fost executate pe baza unui proiect de investiţii, cu fonduri de la bugetul de stat şi din bugetul local.

Valoarea investiţiei este de 12.736.874 lei(cu TVA), de la bugetul de stat 10.125.432 lei, iar de la bugetul proriu al judeţului Teleorman, 2.611.442 lei. Cetăţenii din zonă, dar şi transportatorii pot circula de acum în condiţii de siguranţă pe drumul judeţean Dj 506 A, care face legătura între comunele Vităneşti şi Răsmireşti prin intermediul DJ 506 şi DE 70, cu municipiul Alexandria.

Au fost executate 58 de drumuri laterale şi 58 de podeţe tubulare, 3.050 metri de rigole pereate, 1.940 metri de şanţuri pereate, 280 de metri de parapeţi metalici deformabili, şanţuri noi de pământ, decolmatarea tuturor şanţurilor existente şi alte 9 podeţe tubulare.
De asemenea, au fost făcute lucrări de reparaţii la infrastructura şi suprastructura podului amplasat peste canalul de irigaţii, de la km 11+850. S-au executat lucrările privind semnalizarea rutieră, marcajele rutiere, fiind montate 60 indicatoare rutiere şi refacerea unui număr de 14 borne kilometrice.

Recepţionarea obiectivului DJ 506 A, Purani-Răsmireşti-limită judeţ Giurgiu reprezintă o împlinire a unei responsabilizăţi pe care autoritatea judeţeană şi-a asumat-o, în primul rând pentru cetăţenii din zonă, dar şi pentru cei aflaţi în tranzit, pentru transportatorii din judeţ şi nu numai, fiind de fapt, un început , cetăţenii având încredere ca de acum înainte, să propună şi alte proiecte de dezvoltare a infrastructurii locale, proiecte a căror punere în practică să fie în folosul comunităţii locale.

1 Comment

  1. O mizerie de drum si o hotie la drumul mare. Intre Purani si Silistea e un drum cu criblura(asa cred ca se numeste) unde personal am spart 3 parbrize din cauza pietrelor sărite din rotile altor masini,cel mai recent azi. In Silistea, santurile au fost modernizate partial,pe bucăti, nu stiu pe ce criterii… Repet… O mizerie si o hotie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*