Răzbunare în stil pesedist. Primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, și-a pierdut mandatul

în Actualitatea politică

Un Ordin al Prefectului din data de 13 septembrie consfințește faptul că primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, și-a pierdut mandatul înainte de termen. Vestea nu e tocmai surprinzătoare, în contextul în care de mai multă vreme relațiile sale cu actuala conducere a PSD Teleorman sunt extrem de tensionate. În plus, pe fondul unei discuții aprinse ce a avut loc cu o zi înaintea Conferinței Județene a PSD Teleorman, primarul din Videle și-a scris demisia din PSD. Asta a atras după sine și suspendarea lui din funcție. Ciudat e totuși faptul că de la Conferința PSD și până pe data de 13 septembrie a trecut destul de mult timp, astfel că demisia scrisă de Bădănoiu pare să fi stat la sertar până pe data de 13 a acestei luni, cu o zi după ce primarul din Videle solicita în scris celor din PSD Teleorman să trimită documentația necesară amplasării în mod legal a bannerelor cu Viorica Dăncilă. O fi sau nu o întâmplare, asta rămâne de văzut.

Exact pe data de 13 septembrie, prefectul Florinel Dumitrescu semna ordinul de încetare înainte de termen a mandatului lui Nicu Bădănoiu. Potrivit ordinului, locul lui Bădănoiu la conducerea primăriei va fi ocupat de către actualul viceprimar al orașului.

Într-o notă internă ce a circulat astăzi în primăria Videle se specifică în clar faptul că interimatul va fi asigurat de un anume Șerban Nicu Silvică, despre activitatea și experiența căruia nu am auzit niciodată până astăzi, deși teoretic a ocupat fotoliul de viceprimar. Dar se pare că a făcut-o în liniște absolută.

Având în vedere Ordinul Prefectului Județului Teleorman privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar al domnului Nicolae Bădănoiu. până la alegerea noului primar, atribuțiile primarului vor fi exercitate de drept de către viceprimarul orașului Videle, domnul Șerban Nicu Silvică.„, se arată în nota internă care a circulat astăzi în Primăria Videle.

3 Comments

  1. Hai sa improscam cu noroi !
    Acest „anume” ,Serban Silvica,inainte de a fi viceprimar a avut oameni in subordine. Dar,un „anume” ,Badanoiu Nicolae ,a fost un simplu angajat care acum se joaca pitita prin primarie.
    Ce om intreg la minte isi da demisia dupa ce a avut un vot de incredere de la videleni?!
    Ne-a dezamagit!

  2. Este rusinos sa stergeti o postare,dna. jurnalist!
    Unde este libera exprimare,binenteles,urmand limita bunului simt?!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*