liberinteleorman.ro

Răsturnare de situație! Dragnea a renunțat la acțiunile la purtător…

18 decembrie 2017

Carmen Dumitrescu

Potrivit jurnaliștilor Rise Project, de săptămâna aceasta, firma TelDrum nu mai e înregistrată la Registrul Comerțului ca o societate cu acțiuni la purtător. Acționarii companiei, care figurează acum în documentele oficiale, sunt următorii: Petre Pitiș (54,006%), Lucian Dobrescu (43, 999%), Mirela Costache (0,665%), Marinela Panaitov (0,665%) și Neda Florea (0,665%). Faptul că acționariatul e acum la vedere spune foarte multe despre disperarea lui Dragnea de a nu fi conexat în niciun fel cu societatea de asfaltări, iar faptul că toți cei care figurează în structura acestui acționariat sunt apropiați ai lui Liviu Dragnea demonstrează doar faptul că s-a ajuns la o înțelegere cu aceștia.

Ciudat e că demersul de a schimba datele înregistrate la Registrul Comerțului vine la scurt timp după vizita lui Dragnea la TelDrum. Căci gurile rele din Teldrum spun că Dragnea a fost invitat de conducerea TelDrum la o discuție, chiar înainte ca firma cu acțiuni la purtător să devină societate cu acționariat la vedere. Discuția ar fi fost, se pare, una destul de tensionată, căci oamenii care au lucrat ani întregi în serviciul lui Liviu Dragnea au încercat să găsească la el o soluție de rezolvare a problemelor în care au intrat. La reproșurile lor, cea mai celebră mustață din țară s-a pronunțat zâmbitoare: “Cum ce să faceți? Ce să vă fac eu? Voi ați vrut bani și statut social. Acum faceți și voi cinci, șase ani de pucărie și aia e!” Abia în momentul acela, spun sursele noastre, cei implicați în povestea TelDrum au conștientizat gravitatea situației în care se găsesc și unii dintre ei ar fi amenințat chiar că urmează să discute cu presa pe teme mai puțin cunoscute la nivel public, privitoare la Liviu Dragnea. Pe de altă parte, cei mai idealiști dintre servitorii baronului de Teleorman spun că până la urmă anii de pușcărie vor merita, căci banii acumulați în douăzeci de ani acoperă cu vârf și îndesat orice pedeapsă ar putea primi de la instanță.

De asemenea, Petre Pitiș a contestat recent în instanță măsura sechestrului asiguratoriu, iar speța va fi judecată de Tribunalul Teleorman în cursul zilei de joi, 21 decembrie. Potrivit conducerii Tribunalului Teleorman, procesul se va desfășura cu ușile închise, fiind o speță de drepturi și libertăți.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Judecătorii din Alexandria s-au alăturat protestului magistraților

Următorul articol

Consiliul Județean Teleorman încă ”analizează” dacă se constituie sau nu parte civilă în procesul Dragnea-TelDrum

Cele mai recente articole de Din culisele politice