Raport de activitate Gabi Bulumac: 11 amendamente, toate respinse de majoritatea PSD

în Actualitate/Administratie/Politică

Aleșii neamului din Alexandria nu s-au înghesuit să-și prezinte, potrivit legii, rapoartele de activitate pe anul trecut. Singurul raport este cel al consilierului Gabriel Bulumac, de la PNL. Din raport reiese că acesta nu a inițiat, în 2022, niciun proiect de hotărâre care să fi fost prezentat spre aprobare plenului Consiliului Local, dar a avut cea mai intensă activitate de combatere la adresa majorității formată din PSD, care nu a votat niciun amendament de-ale sale.

Printre realizările din 2002, consilierul a enumerat cele aproape 200 de luări de cuvânt, fiind cel mai vocal consilier local al municipiului Alexandria.

„Conform Codului Administrativ, art.225, al.2, fiecare consilier local este OBLIGAT să prezinte un raport anual de activitate, care este făcut public prin grija secretarului general al unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale. La noi NU se respectă acest articol, dar eu mă încăpățânez să depun anual acest raport. Luări de cuvânt – 199, Amendamente – 11 – toate respinse de majoritatea psd.

Prezentarea raportului de activitate constituie transparență în administrația publică și relevă comunicarea consilierului local cu cetățenii localității. În general m-am implicat în toate problemele comunității noastre și am încercat să vin cu soluții pentru rezolvarea lor. Am făcut sute de sesizări și cereri către diverse instituții ale statului pentru a preveni anumite acțiuni care puteau crea prejudicii materiale primăriei. Am comunicat cu cetățenii municipiului permanent pe pagina oficială de Facebook – Gabriel Bulumac și am expus mare parte a activităților dubioase ale actualei conduceri a primăriei municipiuluI Alexandria”, a transmis acesta.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*