Rămâneți liberi în Teleorman și în 2016!

în Actualitatea politică

la multi aniCarmen Dumitrescu

În ultimii doi ani am constatat că nu e lucru ușor să fii liber în Teleorman. Nu e simplu pentru nimeni să ignore înverșunarea, răutatea și bârfa mediocrilor, pentru că, în cele din urmă, oameni suntem cu toții. Avem sensibilități, vieți personale și aspirații individuale. Dar cei care au reușit să găsească în libertatea de exprimare un aliat puternic știu că vine o vreme în care nici măcar nu mai poți spune că ai avut curaj, pentru că deschiderea de a spune ceea ce gândești devine un act natural, la fel de firesc ca respirația.

În 2015 ni s-au alăturat mulți dintre dumneavoastră. Dacă, la început, unii dintre voi evitau să își asume aprecierea pentru munca noastră, pe parcurs, vocile celor care începeau să-și spună public punctul de vedere, contrar trend-ului general, au devenit din ce în ce mai numeroase.

În 2015 ne-ați oferit susținere, vorbe de încurajare, ne-ați apărat atunci când alții ne căutau noduri în papură, ne-ați dat informații, ne-ați împărtășit temeri personale și ne-ați rugat chiar să vă sprijinim, atunci când toți refuzau să o facă. La rândul nostru, am încercat să vă dăm înapoi măcar bucuria de a vedea că nu sunteți singuri și că există oameni dispuși să vă împărtășească spaimele sau cauzele. Una peste alta, ne-ați fost și v-am fost alături. Am devenit prieteni. Ne-am cunoscut personal sau virtual, ne-am spus unii altora durerile specific teleormănene și am ajuns la concluzia că în unitate stă puterea. Că nu e suficient să fim buni, dacă nu suntem mulți. Noi credem că va veni o zi în care vom fi mulți și asumați. Că ne vom susține deschis și ne vom apăra unii pe alții de abuzurile unui sistem care va fi obligat să ne ia în seamă. Totul e să avem încredere unii în alții. Noi în dumneavoastră, că ne spuneți mereu adevărul dezinteresat, și dumneavoastră în noi, că vom spune mereu adevărul dezinteresat, ignorându-i pe cei care ne pun în spate partide politice și interese mizerabile.

Noi vă mulțumim pentru cât ne-ați oferit până acum și vă promitem să vă rămânem alături. Pentru că avem obligația morală față de județul pe care îl iubim cu toții să rămânem liberi în Teleorman și în 2016! La mulți ani, dragii noștri cititori!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*