Raluca Fedeleș este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman

în Actualitatea politică

Raluca Fedeleș a fost aleasă, cu majoritate de voturi, vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman.

Raluca Fedeleș a fost propunerea PNL Teleorman, după ce Maria Stoian, care a ocupat inițial această funcție, a devenit deputat.

„Cei care o cunosc știu că doamna Fedeleș este o persoană echilibrată, corectă, calități esențiale pentru ocuparea unei funcții publice cum este cea de vicepreședinte al instituției care administrează fondurile județului Teleorman”, a anunțat PNL Teleorman.

Raluca Fedeleș ocupă unul dintre cele două posturi de vicepreședinte al CJ Teleorman obținute de PNL în urma alegerilor locale, celălalt fiind deținut de Adrian Florescu.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*