liberinteleorman.ro

Radu Corduneanu acuză ADP Alexandria de metode comunistoide: „Răzbunarea și șantajul sunt principalele lor instrumente de lucru!”

21 mai 2024

Radu Ștefan Corduneanu, candidat pe listele de consilieri locali ai municipiului Alexandria din partea PNL, acuză Partidul Social Democrat (PSD) de practici comunistoide și de utilizarea răzbunării și șantajului. Acesta a relatat o experiență recentă care ilustrează aceste acuzații.

De mai mulți ani, Corduneanu avea un contract cu Administrația Domeniului Public (ADP) Alexandria, prin care furniza servicii sanitar-veterinare și de supraveghere asupra acțiunilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DDD). Relația contractuală a decurs fără probleme, iar ADP Alexandria nu a manifestat nicio nemulțumire. Drept dovadă, în luna aprilie, contractul a fost reînnoit pentru o perioadă de 12 luni prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice, suma convenită fiind de 1000 lei pe lună. În această perioadă, el și-a depus candidatura pe listele de consilieri locali ai municipiului Alexandria din partea PNL.

„Pesedeul nu se dezice de metodele comunistoide! Răzbunarea și șantajul sunt principalele lor instrumente de lucru!

Și acum, să vă spun pățania mea.

Timp de mai mulți ani, am avut un contract încheiat cu Administrația Domeniului Public Alexandria, prin care furnizam servicii sanitar-veterinare, de supraveghere și control asupra acțiunilor DDD (dezinsecție, dezinfecție și deratizare).

Relația contractuală a decurs normal tot acest timp, fără ca „autoritatea contractantă” – ADP Alexandria să aibă vreo nemulțumirile. Drept dovadă, în luna aprilie, a inițiat și finalizat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice reînnoirea contractului, pe o perioadă de 12 luni. Și nu vă gândiți că era vorba de o sumă colosală – 1000 lei/ lună.

Precizez acum că eram deja în perioada electorală, mai precis în precampanie.

Între timp, mi-am depus candidatura pe listele de consilieri locali ai municipiului Alexandria din partea PNL.

Și acum, vine surpriza (sau nu?).

Am fost contactat de nimeni alta decât Mioara Toțe, directorul ADP, care mi-a transmis într-un mesaj scris că ar fi „mai bine” să-mi rezilieze contractul: „ar fi mai bine să-l reziliez acum, nu a trecut mult de când l-am semnat!… Mai bine acum știi cum este, se interpretează! Eu voi rămâne aceeași, ușa mea îți va fi deschisă oricând!”.

La solicitarea mea de a mi se trimite o adresă scrisă în care să mi se comunice motivul rezilierii, lucrurile „au intrat în ceață”.

Și așa au rămas până la momentul actual. Nici adresă scrisă, nici vreo lămurire prin telefon. Tot ce am reușit să aflu „pe surse” este că s-ar fi luat decizia să amâne rezilierea până după alegeri. Probabil și-au dat seama că au gafat.

De altfel, niciunul din punctele prevăzute în contractul proaspăt încheiat nu poate fi invocat ca motiv de reziliere. Singura „justificare” pe care ADP-ul o are în această speță este aceea a RĂZBUNĂRII POLITICE, iar singura mea „culpă” este că fac parte din alt partid”, a scris Radu Ștefan Corduneanu pe Facebook.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Drăgușin, în campanie electorală pe șantierul stadionului în ruină

Următorul articol

Epure Haralambie a numărat parcările imaginare ale lui Victor Drăgușin

Cele mai recente articole de Administratie