liberinteleorman.ro

Pulover de Crăciun damă – cum să-l porți ca accesoriu de iarnă la modă?

Pulover de Crăciun damă – cum să-l porți ca accesoriu de iarnă la modă?

16 noiembrie 2021

Sărbătorile sunt asociate cu un pom de Crăciun frumos decorat, parfumat, un munte de cadouri și timp petrecut alături de cei dragi. Cu toate acestea, înainte ca starea de spirit să se instaleze, trebuie să te confrunți cu o întrebare importantă – ce cadouri să alegi pentru familie și prieteni? Încă nu ai idee de un cadou de Crăciun?

Există multe opțiuni, dar anul acesta poți miza pe așa-numitul „pulover de sărbătoare”. Sau poate, în timp ce faci cumpărături, vrei să îl ai pentru tine?

Pulovere de Crăciun direct de pe podium

De câteva sezoane, acest pulover de Crăciun damă a încetat să mai fie considerat un articol de îmbrăcăminte kitsch. Un pulover cu imprimeu a devenit un hit mai ales în rândul persoanelor care abordează propriile ținute fără a ține cont prea mult de tendințe. Dar, începând cu ultimii ani, din ce în ce mai mulți oameni aleg să le poarte cu plăcere și mândrie în timpul perioadelor de sărbătoare. 

În urmă cu câțiva ani, datorită designerilor de modă celebri, puloverul de Crăciun a fost adus în tendințe. Stigmatul kitsch-ului s-a transformat într-o notă pozitivă – se știe de mult timp că moda este distractivă și nu trebuie luată prea în serios. Reni, fulgi de zăpadă, oameni de zăpadă și Moș Crăciun – în acest sezon, practic fiecare marcă renumită are cel puțin un pulover de Crăciun în colecție.

Pulover de Crăciun damă

Pulovere de Crăciun. Cum să le îmbraci?

Un astfel de pulover nu va sublinia figura, dar cu siguranță va aduce un zâmbet pe fețele celor dragi. Funcționează și invers – un pulover amuzant de iarnă ca și cadou va evoca cu siguranță emoții pozitive membrilor familiei. Poate că puloverul va fi principalul accesoriu al fotografiilor de familie la masa din ajunul Crăciunului?

  • Machiaj festiv

Știi deja că un pulover de Crăciun nu va adăuga frumusețe – așa că ar trebui să ai grijă de machiajul atent și expresiv – concentrează-te pe buzele expresive, roșii, care în combinație cu verde, alb sau roșu pe pulover va arăta fabulos.

  • Crăciunul anilor 1950

Puloverele mai scurte a la crop se vor potrivi perfect cu fustele evazate în culori expresive. O fustă circulară în stilul anilor 1950 va adăuga o notă de feminitate și va crea proporțiile corecte ale figurii.

  • Kitsch și simplitate

Un pulover mai lung, poate fi folosit ca tunică. Alege tocuri înalte în aceeași nuanță – iar ținuta este deja atât de tare și atrage atenția, încât nu mai este nevoie de nimic.

  • Moda unisex

O idee interesantă poate fi un pulover lung de Crăciun în combinație cu pantaloni negri din piele. Pentru a decora puțin aspectul, asigură-te că un guler alb iese de sub pulover – va fi un accent interesant în stil.

  • Pantaloni scurți de iarnă

Pantaloni scurți eleganți și colanți clasici, opaci – sunt, de asemenea, o bază perfectă pentru un pulover de Crăciun, mai ales dacă ne te poți lăuda cu picioare lungi și bine conturate. Poți, de asemenea, să porți puloverul alături de blugi cu talie înaltă damă și vei atrage toate privirile. În timpul mesei de sărbătoare, îmbracă-te cu tocuri elegante, iar când oaspeții vor pleca, sari în șosete confortabile, uriașe!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Senator de Teleorman, co-inițiator al Legii care oprește practicarea de dobânzi excesive, în stil cămătăresc

Următorul articol

Scumpirea carburanților: Cât costă cea mai ieftină benzină din Teleorman

Cele mai recente articole de Publicitate