liberinteleorman.ro

PSD vrea să se vadă prin ochii cetăţenilor

13 octombrie 2015

Monica Vasilescu

alegeriDupă ce l-au votat pe Liviu Dragnea în linie, membrii PSD au o altă sarcină, aceea de a-i întreba pe cetăţeni cu ce ochi văd partidul. În acest sens, zilele astea se desfăşoară o cercetare sociologică, un studiu care cuprinde 12 întrebări referitoare la admistraţia publică locală şi centrală, dar şi la activitatea partidului la nivel de judeţ şi naţional. Despre sondaj a vorbit liderul PSD Teleorman, Adrian Gâdea, care a descris studiul ca fiind un mod de a comunica cu cetăţenii. `Se doreşte să se vadă care sunt părerile oamenilor, care sunt ideile lor şi, în final, programul electoral PSD să fie făcut în funcţie de părerile pe care cetăţenii şi le exprimă prin completarea acestor chestionare`, a declarant Adrian Gâdea, probabil, viitorul preşedinte al PSD Teleorman, după alegerea lui Liviu Dragnea la conducerea centrală.

Acest studiu va fi finalizat vineri, iar rezultatele vor fi analizate şi prezentate la congresul din 18 octombrie, eveniment la care Organizaţia PSD Teleorman va participa cu 117 delegaţi.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Titanii care fură zahărul din ceai

Următorul articol

Dan Botez, premiat de ”Scrisul Românesc” pentru volumele Mareșalii României

Cele mai recente articole de Politica altfel