PSD Teleorman simulează scrutinul prezidenţialelor

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

timotei stuparuCampania electorală, în Teleorman, se desfăşoară anost, aşa cum am mai relatat. Singurele lucruri vizibile sunt semnalele pe care politicienii le dau în presă, folosindu-se de jurnalişti pentru a trimite mesaje adversarilor, vorbind aici de ambele baricade.

La conferinţa bisăptămânală a PSD Teleorman, implementată în campania prezidenţialelor, purtătorul de cuvânt al filialei, Timotei Stuparu, a analizat succint perioada în care li se permite formaţiunilor politice să-şi facă propagandă electorală şi să-i convingă pe oameni că proiectele lor sunt cele viabile. Pe lângă etalarea acţiunilor PSD, ce constau în întâlniri cu oamenii şi cu personalităţi de la centru, acesta a remarcat lipsa din teren a partidelor concurente, menţionându-i pe  cei de la ACL Teleorman, despre care a spus că nu i-a văzut prin judeţ stând de vorbă cu oamenii.

Pentru că de fiecare dată pesediştii se mobilizează exemplar, şi de data aceasta va avea loc o operaţiune de simulare a votului, demersul fiind ambalat într-un banal fapt organizatoric. Această acţiune se face cu intenţia de a se asigura că preşedinţii organizaţiilor locale şi reprezentanţii PSD în secţiile de votare sunt la datorie, ştiu unde să meargă duminică şi ce mai au de făcut. “La sfârşitul fiecărei campanii, vrem să avem un feedback a ceea ce am întreprins şi o să facem o simulare a votului, aşa cum facem de fiecare dată. Adică să vedem dacă echipele de campanie sunt pe loc, dacă şi-au făcut treaba, dacă reprezentanţii noştri sunt valizi pentru ziua votului, dacă ştiu ce au de făcut la secţiile de votare”, a declarat Timotei Stuparu.

Liderul PSD Teleorman a  vorbit şi despre vizita lui Liviu Dragnea în judeţ, de la sfârşitul săptămânii trecute, care a vrut să-i cunoască pe cei 18 primari noi din partid. Vicepremierul le-a cerut tuturor să se implice în campanie şi să obţină rezultate bune pentru Victor Ponta.

2 Comments

  1. CUNOASTE CINEVA O LEGE INITIATA DE STUPARU? SAU A DACA A VORBIT VREO.DATA IN PARLAMENT? SAU DACA STIE SA SCRIE UN TEXT IN WORD? CE RUSINE PENTU POPORUL ROMAN CA IN 2014 NE REPREZINTA ASEMENEA INDIVIZI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*