liberinteleorman.ro

PSD Teleorman, locul 2 pe țară cu 69% din procente. Mesajul lui Adrian Gâdea

13 iunie 2024

Teleorman nu a fost în top doar pentru prezența la vot, ci și în privința procentelor exprimate pro PSD, partidul condus de Adrian Gâdea fiind pe locul doi la nivelul țării. Președintele Consiliului Județean Teleorman a transmis un mesaj pentru a le mulțumi alegătorilor.
“Vă multumesc din nou pentru fiecare vot în parte! Ați ieșit și de această dată la vot, în număr mare, și ați reușit să aduceti județul nostru în top 3 ca prezență, la nivel național! 👏

🙏Alături de echipa PSD, am reusit să ne mobilizăm la capacitate maximā, iar acum culegem rezultatele. Am reușit să obținem un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean Teleorman, cu 55.23% din voturile teleormănenilor, dar și majoritatea absolută în Consiliul Județean, cu un procent de 55.60% și peste 91.000 de mii de voturi, situându-ne astfel pe locul 4 la nivel național prin voturile obținute la alegerile pentru Consiliul Județean, increderea si aprecierea dumneavoastra ne onoreaza si ne obliga sa continuam si sa ducem la bun sfarsit proiectele asumate.

🤝Și în ceea ce privește primăriile, am demonstrat că suntem o echipa puternica. Din 97 de primării din județ, 66 au fost câștigate de membrii PSD, reprezentând un procent de 68% din totalul primăriilor.

🇪🇺Rezultatelor pentru Alegerile Europarlamentare, ne-au clasat pe locul 2 pe țară, cu un procent de 69,9% în favoarea candidaților alianței PSD-PNL.

🤝Vă mulțumesc tuturor pentru mobilizarea și încredere! Continuăm să lucrăm în echipă pentru Teleorman!”, a transmis Adrian Gâdea.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ANM a emis două avertizări meteorologice! Teleorman, pe hartă

Următorul articol

Avertizare pentru tot județul Teleorman – COD PORTOCALIU de vreme rea

Cele mai recente articole de Actualitate