PSD Roșiori a stabilit: Cârciumaru e candidat!

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

02-daniel-fierascu-Valerică Cârciumaru (așa e numele, scuzați cacofonia) se pregătește să se ducă în cap la Primăria Roșiorii de Vede. El a fost validat, în această seară, la ședința PSD de la Roșiori, ca și candidat pentru alegerile locale din 5 iunie. Potrivit ”informatorilor” noștri, membrii de partid au fost nevoiți să aleagă între Cârciumaru, Duică, Săvescu și Gherghescu. Valerică a obținut cele mai multe voturi din partea colegilor, adică 25, în timp ce Cristian Duică, actualul primar, a fost susținut doar de 16 pesediști. Despre ceilalți doi nici nu are rost să amintim.

Totuși, nu avem cum să nu constatăm lipsa resurselor umane existente la PSD Roșiorii de Vede, dacă singura soluție găsită de social-democrați se îndreaptă către Cârciumaru. Nu că Duică ar fi avut șanse mai mari, dar măcar exista posibilitatea să fi pierdut cu un scor onorabil. Dacă deciziile tuturor partidelor, luate până în prezent, rămân ”bătute în cuie”, atunci nu ne-ar mira ca roșiorenii să fie, din nou, nevoiți să aleagă răul cel mai mic, adică să-l pună primar, din nou, pe Ion Nuțu.

3 Comments

  1. Oricum, betivul ala de DUSCA nu mai iesea primar, dar ma uit in poza pusa de dvs si imi aduc aminte de tandemul Fierascu – Carciumaru care au furat in anii 2000 – 2004 de au rupt. Ia sa verificati cand si-au facut casele din oras si de la munte impreuna cu Marinec. Ei sunt cei care au facut privatizarea Rova, Imaia, Tricotaje, fab de Bere ! Le ureaz rosiorenilor ,,moarte usoara ,, !

    • Nea Mariane m ai uns la suflet cu comentariul matale. Da’ spune sincer…l ai votat pe Cristian Duica in 2012?
      Spui acolo de niste privatizari…pai de cand se ocupa primarii si politicienii organizatiilor orasenesti de valorificarea activelor statului???

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*