liberinteleorman.ro

PSD a pierdut alegerile la Olteni! Violeta Ionescu l-a învins pe Emilian Mărcușanu

11 iunie 2017

Carmen Dumitrescu

În comuna Olteni din Teleorman au avut loc alegeri cu trei candidați. Candidatul PSD, Emil Mărcușanu, părea a fi câștigătorul sigur al scrutinului, în ciuda condamnării avute în trecut, pentru că în Teleorman, dacă te susține PSD, câștigi. De altfel, dintotdeauna s-a știut pe aceste meleaguri că dacă PSD trimite o găină în lupta electorală, găina poate începe cursurile de leadership. Ceva s-a întâmplat, însă, de data aceasta… Și nu doar în Teleorman, ci în aproape toate localitățile din țară în care au avut loc acum alegeri parțiale. Din simplul motiv că PSD n-a mai câștigat, drumul sucesului fiind acum deschis PNL-ului și PMP-ului. Și dacă PSD-ul n-ar fi susținut o campanie agresivă în această perioadă în Olteni, am fi crezut în vreun aranjament inter-partinic. Nu e, însă, cazul. Pentru că la Olteni s-a luminat drumul către cimitir în campanie (ca să vadă morții drumul către urne), s-au îmbrăcat fetițele social-democrate în Albe ca Zăpada și Cenușărese, s-a bifat prezența Vioricăi Dăncilă, a Violetei Răduț, a lui Vali Boboc, ba chiar se aude că și Dragnea a trecut pe acolo. În zadar, însă, căci de data asta la Olteni a câștigat candidata PMP-ului, Violeta Ionescu.

Potrivit liderului județean al PMP Teleorman, Adrian Florescu: „alegerile au fost o încercare importantă pentru PMP, dar am crezut în candidatul nostru. A candidat și PNL, însă cu trei zile înainte de alegeri, candidatul lor a renunțat la luptă, anunțând oficial că va sprijini candidatul nostru. Știu că și în alte localități din țară PSD a pierdut alegerile parțiale și asta înseamnă ceva. Pentru că dacă în zonele rurale, lumea conștientizează că PSD e un partid toxic, atunci lucrurile se schimbă în bine. A fost o luptă dificilă și ne bucurăm că Violeta Ionescu a obținut un procent de peste 50% din sufragii”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eveniment mare, într-un oraș surd! Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru, în organizarea lui Cătălin Filip, au adus magia muzicii în stare pură la cenaclul ”Renașterea”, de la Alexandria

Următorul articol

Poetul Anghel Gâdea și-a purtat întreaga viață poezia “Pe sub umbra tăcerii”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică