PSD a depus candidaturile aspiranților la parlamentare. Cine sunt deschizătorii de liste

în Actualitatea politică

Partidul Social Democrat a depus astăzi listele cu candidații pentru Camera Deputaților și Senat. Din ”echipa nouă” cu care se laudă PSD Teleorman face parte și Mircea Dumitrescu, cel cunoscut drept arendașul, omul lui Dragnea și cel care știe tot ce mișcă la Consiliul Județean Teleorman. Mircea Dumitrescu se află și prin dosarul Belina, fiind printre principalii semnatari ai ilegalităților și nu a negat că în operațiune în care i s-au dat o baltă și un braț lui Dragnea au fost lucruri în neregulă, dar ”parcă s-au cam umflat”, după cum a declarat acesta ziarului Liber în Teleorman.

PSD spune că propune pentru Parlamentul României ”oameni valoroși, profesioniști, capabili să guverneze în folosul românilor, cu un program de guvernare pentru perioada 2021 – 2024 ce poziționează România și pe români pe primul loc în toate acțiunile întreprinse”. Nu știm ce i-a reținut pe cei de la PSD să guverneze până acum în folosul românilor, dar cu oameni precum Chiran, care nu a învățat nici măcar limba română deși acum poate urmări cursurile și la televizor sau cu Paul Stancu, inginerul care i-a asfaltat câteva drumuri lui Victor Drăgușin cu smoală la fel trainică precum promisiunile PSD… ne menținem rezerva.

Lista PSD pentru CAMERA DEPUTAȚILOR: 1. Piper – Savu Florin; Stancu Paul; 3. Panagoreț Ioana; 4. Borș George Mădălin; 5. Ciubăr Ionuț; 6. Chiran Florin Valentin; 7. Arărău Ionela.

Pentru SENAT: 1. Cristescu Ionel Dănuț; 2. Dumitrescu Mircea; 3. Vișan Iuliana Valentina; 4. Dincă Ionel – inginer.

2 Comments

  1. Puteti adauga listei cu incompetenti si impostori si pe Ararau Ionela o umila absolventa a Liceului agroindustrial Draganesti Vlasca si a unei postliceale de asistenti medicali (discutabila absolvirea) laboranta in prezent la Policlinica Nicomed dar care este prezentata de pesedeii impostori ca fiind ECONOMIST !!! Deabia scapasem d ,aldor Dancila Viorica si iata alte puiernite mediocre ,inculte egoiste dar cu tupeul de a dirija ei soarta Tarii le iau locul .Cristescu Danut alt ilustru absolvent al Liceului agroind Draganesti Vlasca vrea senator acum! !Panagoret giranta celebrei universitati Valahia care a acordat diplome de licenta multora care nu s au prea vazut la cursuri dar clienti psd are deasemeni dorinte de marireca si ceilalti din trupa .Nanovul ,un cartier al Alexandriei de fapt ,trei cartiere din Videle nu au nici in prezent retea de apa potabila !!!Ciudat cum populatia de acolo a pus primari tot pesedistii care in zeci de ani nu au facut nimic pentru Judet care judet este cel mai inapoiat si nicidecum pentru Tara . Zeci de ani incepind cu 1989 Iliescu tatal pesedeului si al trupei au adus tara la decadere ei detinind conducerea. Vai de viata unor tineri care inconstienti voteaza psd ,psd care le a vindut Tarasi i a inrobit.(ii credem pe odraslele fostilor membri pcr care au luat locul taticilor si mamicilor lor si care le au pus bogatiile Tarii pe tava sa se foloseasca ei de ele in interes personal)

  2. Cum poate vota cineva asa ceva? Uitati-va numai la pantofii lui Cristescu si va dati seama ca astia sunt mai degraba ospatari decat parlamentari.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*