PSD a decis: Cristescu, Piper Savu, Panagoreț și Stancu vor candida la parlamentare de pe poziții eligibile

în Actualitatea politică/Administratie

CEX-ul PSD a decis că oamenii lui Dragnea trebuie eliminați din viitoarea structură a Parlamentului României, așa că, din fericire, Carmen Dan și Viorica Dăncilă nu vor mai candida la aceste alegeri parlamentare. Locul lui Carmen Gaz la Senat este luat acum de Dănuț Cristescu, fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Și garnitura deputaților PSD se schimbă, Valentin Boboc luând recent decizia de a renunța cu totul la politică și de a nu mai alerga după un nou mandat în următoarea legislatură, iar Violeta Răduț fiind scoasă și ea din cărți. Ca atare, noile intrări sunt următoarele: Paul Stancu, un mare câștigător al proiectelor guvernamentale în Teleorman, Florin Piper Savu, fost consilier județean și Ioana Panagoreț, furnizoarea diplomelor pentru pesediștii locului și nu numai.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*