liberinteleorman.ro

Proxeneți din Teleorman, acuzați că timp de 4 ani au exploatat femei în Marea Britanie

16 ianuarie 2020

Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman a reușit să documenteze activitatea infracțională a două persoane, care timp de mai mulți ani au exploatat sexual mai multe femei pe teritoriul Marii Britanii. Femeile erau convinse să părăsească teritoriul țării prin metoda lover-boy sau prin promisiuni de angajare în străinătate. La anchetă au participat și procurori din cadrul biroului teritorial Teleorman al DIICOT, iar procurorii au reușit să certifice faptul că cinci femei au căzut victime celor două persoane acuzate de proxenetism.

Totul s-a derulat în perioada 2015- 2019, iar fetele racolate erau fie convinse de bunele intenții ale proxenetului de care se îndrăgosteau, fie de promisiunile de angajare venite din partea celor două persoane acuzate acum de proxenetism. Astfel, când ajungeau în Marea Britanie, fetele erau forțate să întrețină relații sexuale contra cost, iar banii ajungeau la cei doi teleormăneni.

Potrivit unui comunicat transmis de poliția teleormăneană, probarea infracțiunii s-a făcut prin percheziții la domiciliul celor două persoane acuzate, care au domiciliul în Alexandria.

În vederea probării activității infracționale au fost efectuate acte de urmărire penală pe teritoriul Marii Britanii și au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la adrese din municipiul Alexandria, două persoane fiind conduse la audieri. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman. „, se arată în comunicat.

În urma probatoriului administrat, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă față de inculpați.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sculptorul Costel Păun și-a prezentat operele la Alexandria de Ziua Culturii Naționale

Următorul articol

Trăiască Serviciile în Primăria Alexandria, cu pensie și salariu!

Cele mai recente articole de Dezvăluiri