Protest în fața Hotelului Turris, anunțat pentru mâine la Turnu Măgurele!

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

Mutilarea justiției românești, dar și starea deplorabilă în care se găsește orașul Turnu Măgurele constituie motivele pentru care câțiva locuitori din zona Teleormanului au decis să-și ia inima în dinți și să protesteze în județul de unde Dragnea și-a început ascensiunea politică. Șase locuitori din Turnu Măgurele au anunțat pe Facebook că mâine vor protesta. Și nu oriunde, ci în fața unui simbol al puterii economice a familiei Dragnea: în fața Hotelului Turris.

Potrivit unei postări pe Facebook, scrisă de un turnean, intenția de a protesta în Turnu Măgurele are următorul subtext: „Acum m-am gândit că poate mai multe persoane din oraș își pot manifesta nemulțumirea față de actuala guvernare, care este un dezastru. Am lipsit o perioadă din oraș și l-am găsit răscolit. Străzile neasfaltate, închise, ca după un bombardament. Dacă doriți, mâine puteți veni în centrul orașului, unde să vă arătați nemulțumirile. Hai, că se poate, dragii mei! Se trăiește din ce în ce mai greu!”

Potrivit mai multor turneni care doresc să participe la protestul de mâine, din fața Hotelului Turris, întâlnirea revoltaților din județ este programată pentru ora 18,00. Ultimele proteste cu adevărat semnificative din Teleorman au avut loc în luna februarie 2017, pe fondul adoptării de către Guvern a Ordonanței 13.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*