liberinteleorman.ro

Promenadă la Mănăstirea Pantocrator. Se restricționează traficul

21 iulie 2018

Având în vedere manifestările religioase care se vor desfășura la Mănăstirea Pantocrator situată de DJ 503, în comuna Drăgănești – Vlasca, județul Teleorman în intervalul 21.07.2018 – 22.07.2018 la care se estimează prezența unui număr mare de enoriași care vor tranzita drumurile din județ, administratorul DJ 503 – Consiliul Județean Teleorman, cu avizul Serviciului Rutier Teleorman a dispus ca traficul să fie restricționat pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 3,5 tone în ziua de duminică, 22.07.2018, în intervalul 06.00-18.00, pe DJ 503, între km 38+890( intersecție cu DN 6/DE 70) în localitatea Drăgănești Vlașca și km 42+950 (intersecție cu DC 18) în satul Târnava, comuna Botoroaga. În perioada menționată, ruta ocolitoare este stabilită astfel: drumul Comunal DC 18, Dragănești Vlașca ( DN 6/DE 70) – sat Comoara – sat Târnavă. (DJ 503).

Recomandări ale polițiștilor rutieri: Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat și de restricționarea temporară a drumului, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări: * să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care asigură în zonă dirijarea și supravegherea traficului rutier; * să nu depășească coloana de autovehicule oprite la indicatorul ,,stop,, și să respecte semnalele agenților de poliție rutieră; * să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis și să nu claxoneze inutil. *să circule cu o viteză legală, adaptată la condițiile de drum; Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Al doilea film Moromeții va avea premiera în noiembrie

Următorul articol

Pe pagina de Facebook a deputatului Violeta Răduț dai de… Dragnea

Cele mai recente articole de Actualitate