liberinteleorman.ro

Programul Zilelor Alexandriei: Discoteca Kiss FM și Direcția 5 vor distra petrecăreții

17 august 2016

Monica Vasilescu

mc tom cringureanuZilele în care Alexandria va serba 182 de ani de la întemeiere sunt aproape. În fiecare an, cetățenii așteaptă cu entuziasm onomastica municipiului, pentru că în Alexandria nu găsesc prea des un prilej de distracție.

Ca atare, toți petrecăreții sunt așteptați de vineri până duminică la evenimentele organizate de Primăria Alexandria, de Zilele Municipiului. Conform programului, vineri, 26 august, vor avea loc următoarele activități: 09:00 – 10:00 – Animație copii (pictură pe față, modelaj baloane, jocuri și concursuri)- Parcul de la Primărie; 09:00 – 10:00 – „Dragoste la plic” – Atelier de creatie cu copii Asociatiei „Dai o Sansa” – Parcul de la Primarie; 09:00 – Concurs de tenis de camp – Strandul Vedea; 10:00 – Concurs de sah – Clubul Pensionarilor; 11:00 – Concurs de tenis de masa – Parcul de la Primarie si Parcul de la Catedrală; 19:00 – Streetball – Pădurea Vedea.

Seara, începând cu ora 20:00, pe scena amplasată în centrul orașului se va desfășura un spectacol în care vor evolua cei de la Discoteca Kiss FM, artiști locali și Direcția 5.

Sâmbătă, 27 august, de la 09:00 la  10:00 – Animație copii (pictură pe față, modelaj baloane, jocuri și concursuri) – Parcul de la Primărie; 09:00 – 10:00 – „Dragoste la plic” – Atelier de creație cu copii Asociației „Dai o Șansă” – Parcul de la Primărie; 10:00: Eu iubesc Alexandria – Premierea participanilor la promovarea municipiului în cadrul campaniei „Eu iubesc Alexandria”; 10:00 – Concurs de biliard – Clubul Pensionarilor; 10:00 – Concurs de table – Clubul Pensionarilor; 16:00 – Endurocross – Malul stâng al râului Vedea în tronsonul Podul Vechi – Pasarelă; 18:00 – Cel mai vârstnic cetățean.

DE la ora 19:00, populația este invitată la un spectacol cu artiști locali, urmați de Alina Eremia și Elena Gheorghe.

Și duminică va fi o zi plină de manifestări dedicate zilelor municipiului, astfel că, începând cu ora 09:00, copiii vor avea parte de aceeași animație (pictură pe față, modelaj baloane, jocuri și concursuri) – Parcul de la Primărie, urmată de Parada portului popular; 10:00 – spectacol folcloric de amatori; 10:00 – Concurs fotbal – tenis; 10:00 – Concurs de rummy – Clubul Pensionarilor; 18:30 – Parada sportivilor legitimați la cluburile din Alexandria și demonstrații sportive.

Începând cu ora 19:30, toți iubitorii de muzică populară vor avea parte de un spectacol folcloric – seara teleormăneană, după care vor putea urmări, ca în fiecare an, un foc de artificii.

Luni va avea loc o Procesiune religioasă, iar marți o ședință festivă a Consiliul Local Alexandria. Apoi, municipalitatea va decerna titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Alexandria, iar la ora 18:00 vor fi aniversați cei mai tineri cetățeni ai municipiului (copiii născuți pe 30.08.2016).

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Elevii performanți ai Alexandriei nu vor mai fi premiați anul acesta, la Zilele Orașului

Următorul articol

Budică are un nou termen în instanță

Cele mai recente articole de Actualitate

DREPT LA REPLICĂ – De ce au fost sparte țevile de gaz în Alexandria

DREPT LA REPLICĂ cu privire la articolul “Doreii lui Drăgușin au spart două țevi de gaze îndouă zile”, publicat pe site-ul https://liberinteleorman.ro Având în vedere articolul ”Doreii lui Drăgușin au spart două țevide gaze în două zile”, publicat pe site-ul liberinteleorman.ro, în data de 19.06.2024, pentru corecta informare a cetățenilor, vă rugăm să publicați, în aceleași condiții, următoarele precizări: – în timpul execuției lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitarea și modernizarea rețelei stradale din municipiulAlexandria: str. Negru Vodă, str. Cuza Vodă tronson 2, str. Libertățiitronson 1, str. Libertății tronson 5, str. București, str. Dunării, str. Av. Alexandru Colfescu, str. Constantin Brâncoveanu, str. Agricultori, str. Victor Antonescu”, potrivit contractului aflat în derulare cu S.C. Administrația Străzilor, Construcții Edilitare S.R.L., societate aflată însubordinea Consiliului Local