Programare online la pasapoarte simple electronice și temporare în Teleorman

în Actualitate

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor si a evita aglomeratia si timpul prea mare de asteptare la ghisee, dorim sa va informam ca, incepand cu data de 11.12.2017, solicitantii pasapoartelor simple electronice si temporare pot opta pentru programarea online in judetul nostru, in vederea depunerii cererilor, pe platforma “ePasapoarte.ro“.

Totodata, incepand cu 01.01.2018, se suspenda activitatea punctului de lucru din Rosiorii de Vede, toate cererile urmand a se depune la sediul serviciului  din Alexandria, strada Dunarii numarul 188 (sediul Administratiei Judetene  Finantelor Publice).

De mentionat ca, odata cu introducerea posibilitatii programarii online, orice persoana care se va prezenta la serviciul nostru va putea depune cerere chiar daca nu are o programare prealabila in acest sens. Programul de lucru, termenele de eliberare, taxele si documentele necesare vor fi, in continuare, aceleasi de pana acum, anunță șeful serviciului, comisar sef de politie Ghimfus Sorin.

2 Comments

  1. Sunt total de acord cu noua masura si tin din inima sa.l felicit pe Dl. Sef al Sectiei ptr tot ce lucreaza si ptr cum trateaza cazurile speciale ptr intocmirea pasapoarte lor, le fel colegi cu care lucreaza sunt f de treaba, ii imbratisez cu respect pe toti, numai sanatate,
    Gazea Giglio Florea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*