Procurorul DNA cere condamnare pentru Rodica Miloș

în Actualitate/Actualitatea politică/Dezvăluiri

Monica Vasilescu

Rodica Miloș (fostă Ogrinja, fostă Drăghici) fostă şefă a DGASPC Teleorman (condamnată la 3 ani de închisoare, cu suspendare, în procesul lui Liviu Dragnea) este judecată şi pentru fals intelectual privind angajarea fictiv a unei secretare PSD.

Procurorul DNA, prezent astăzi la Tribunalul Teleorman, susține că aceasta ar fi falsificat un raport de evaluare personal în cazul Adrianei Botorogeanu, secretara care muncea în PSD, dar era angajată fictiv la DGASPC. Potrivit DNA, în perioada 29 iulie 2005 – 06 iulie 2006, în calitate de director economic al DGASPC Teleorman, Rodica Miloş şi-ar fi încălcat cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu când a a semnat un raport de evaluare a performanţelor profesionale, pentru perioada 01 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2011, ale Adrianei Botorogeanu, în condiţiile în care cunoştea că acesta conţine menţiuni fictive, apreciind activitatea acesteia ca fiind foarte bună.

Procurorul DNA a cerut instanței să dispună condamnarea inculpatei Miloș Rodica și desființarea înscrisurilor, dar și plata cheltuielilor judiciare. Instanța a amânat pronunțarea în acest dosar pentru data de 18 decembrie 2018.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*