UPDATE! Procurorii DNA s-au întors în Teleorman! Descinderi la Poliția Rurieră și la domiciliul șefului instituției, Dan Dobre

în Actualitatea politică

mascatiCarmen Dumitrescu

După o perioadă destul de lungă în care n-au mai călcat prin Teleorman, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au ajuns astăzi în județul nostru. Potrivit unui comunicat oficial, cercetările vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în anul 2015. În acest caz, procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații

“Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2015. Astăzi, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.”

Se pare că procurorii DNA se află în acest moment la Poliția Rutieră și la o unitate de parchet. De asemenea, sursele noastre susțin că se fac percheziții și la domiciliul din comuna Poroschia a șefului Rutierei, Dan Dobre. Revenim cu detalii.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Ce minte de fraier a avut comisarul dobre,sa faca trafic de influienta la procurorul toma pt 2 agenti de la rutiera precum Stancu Ciprian poreclit MEMO si inca unul care,erau clar vinovati pt abuz in serviciu,abuz de functie,intrand peste un tanar in curtea acestuia,in com. Mavrodin si lundu-la bataie la el in curte,fapte grave comise de ce 2 politisti de la rutiera,care vroiau sa fie scapati basma curata de catre cine altcineva decat de un procuror spagar pe nume toma ovidiu,procuror care se ‘ocupa’ in mod frecvent de dosarele penale ale politistilor reclamati din Teleorman. Bravo celor de la DNA bucuresti,si sa vina cat mai des la politia judeteana teleorman,ca e plina de politisti corupti si nepotism!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*