liberinteleorman.ro

Procesul lui Dragnea s-a amânat pentru februarie

Monica Vasilescu

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat, la termenul de astăzi, o nouă amânare în procesul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în primă instanță, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Magistrații care îl judecă pe Dragnea au motivat că așteaptă decizia referitoare la legalitatea constituirii completurilor de judecată pentru care nu s-a făcut extragere în 2019, situație în care Secțiile Unite urmează să se pronunțe pe 31 ianuarie.

Completul actual, format din judecătoarele Simona Daniela Encean, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera și Rodica Aida Popa, a dat termen pentru judecata lui Dragnea pentru data de 18 februarie.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Camera Deputaților s-a îmbogățit cu o altă nimfă din PSD Teleorman!

Următorul articol

La Alexandria încă se mai taxează apa de ploaie… Dar nu oricum, ci selectiv…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică