PRO România are organizație în Teleorman

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Ai lui Ponta, cei racolați de pe la alte partide (în principal, de la PSD), ne vin în minte nume precum Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, își fac organizații de partid prin țară în vederea alegerilor următoare. Fostul premier și fondator al Pro România e ”în turneu” prin țară să poarte discuții cu aceia care îi pot coordona formațiunea la nivel local. Nu a venit, încă, la Teleorman, dar organizația de aici este ”în facere”, iar de ea se va ocupa recent demisionatul din PNL, Dumitru Goldbach. El a cochetat, timid, cu noua platformă social-liberală și spune că îl urmează cu speranță pe Victor Ponta în aventura sa politică, deși l-a mai criticat atunci când a fost cazul. Dumitru nu și-a propus ca organizația pe care o va conduce să fie aspirator de pesediști, ci de oameni care au ceva de spus în societate, indiferent de politica pe care au făcut-o până acum sau fără experiență de partid.

Nu știm dacă PRO-ul lui Ponta reprezintă o primejdie pentru PSD, mai ales în județul în care Dragnea și-a înrobit susținătorii și unde procentele coreene sunt la modă, dar măcar are un membru la Teleorman. Unul și bun!

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*