Priorități în pandemie: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman cumpără carduri de vacanță!

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

În timp ce majoritatea oamenilor încă sănătoși la minte au renunțat să-și mai facă planuri pe termen mediu, având în vedere evoluția pandemiei și faptul că suntem încă departe de identificarea unui antidot pentru coronavirus, cei de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Teleorman stau cu gândul la… vacanță. La carduri de vacanță. Practic, pe data de 13 aprilie, în plină criză epidemiologică, cei de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Teleorman căutau în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o ofertă de cumpărare a unor servicii de tipărire și livrare carduri de vacanță.

Vorbim despre vouchere de vacanță pentru 12 salariați, fiecare voucher având valoarea de 1450 lei. Practic, este vorba despre 17.400 lei tipăriți pe carduri de vacanță. În plus, cei de la Sport și Tineret solicită și o listă cu “locațiile care acceptă cardurile de vacanță”, astfel încât să nu existe discuții când pleacă angajații să se relaxeze. Nu știm ce le-a răspuns compania creatoare de carduri, dar îi anunțăm și noi pe angajații Direcției Județene de Sport și Tineret că există mari șanse ca nicio “locație” să nu accepte turiști în viitorul apropiat.

Nu de alta, dar le amintim celor care conduc instituția că suntem în plină pandemie, că sistemul sanitar se prăbușește și că, fără un tratament specific sau fără un vaccin, niciunul dintre cei sănătoși la minte nu se mai poate gândi la vacanță.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*