Principalul suspect al celor două tâlhării comise cu violență în Alexandria este un tânăr eliberat condiționat din penitenciar în acest an

în Dezvăluiri

Cele două tâlhării comise pe raza municipiului Alexandria pe 14 noiembrie, în urma cărora două femei au ajuns în stare gravă la spital, au acum un suspect principal. Acesta este un membru al unui clan de romi din Alexandria, în speță cel al Marmurienilor, și anul acesta a fost eliberat condiționat din închisoare, el fiind închis pentru că a lovit un polițist. Tânărul de 23 de ani, zis și Laie, este autorul mai multor infracțiuni violente, tâlhării și chiar o tentivă de viol, trecutul său fiind presărat cu agresiuni de diverse feluri. Cu toate acestea, el a fost eliberat și iată că la nici câteva lui după ce a ieșit din penitenciar, tânărul a început din nou să se manifeste agresiv.

În cursul primelor ore ale acestei dimineți, la domiciliul bărbatului s-au efectuat percheziții. În urma operațiunii coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, un bărbat a fost dus la audieri, acesta având calitatea de principal suspect în dosarul infracțiunilor cu violență petrecute pe raza municipiului Alexandria în seara zilei de 14 noiembrie. 

Procurorii responsabili de rezolvarea cazului spun că speța a fost una dificilă, pentru că nu au existat martori oculari în niciuna dintre cele două agresiuni de pe 14 noiembrie. Dar în urma coroborării probelor a rezultat că principalul suspect este un tânăr de 23 de ani din Alexandria. 

Organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Alexandria, împreună cu procurorul de caz au început o investigație dificilă, rezultând că numitul SF, persoană de 23 de ani, condamnat anterior la pedepse cu închisoarea pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență și liberat condiționat din penitenciar în cursul lunii mai 2019 este principalul suspect al săvârșirii infracțiunilor.”, se arată în comunicatul transmis presei de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria. 

Din locuința suspectului, cunoscut sub porecla de Laie, au fost ridicate mai multe bunuri necesare anchei penale, iar tânărul a fost ridicat pentru audieri. 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*