liberinteleorman.ro

Principalul dealer care aducea canabis în Teleorman a fost prins

12 noiembrie 2022

Principalul dealer care aducea canabis în Teleorman a fost reținut de polițiști, potrivit IPJ.

În baza datelor și informațiilor obținute polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman în colaborare cu un procuror din cadrul DIICOT-Biroul Teritorial Teleorman, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane din județul Teleorman se aprovizionau cu cannabis pentru consum propriu de la un traficant din județul Ilfov.

Astfel la data de 10.11.2022 a fost organizată și executată o percheziție pe raza localității Chiajna, jud. Ilfov la domiciliul traficatului, ocazie cu care au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor aproximativ 200 grame de cannbis, 2 grame mdma, 3 grindere și un minicântar de mare precizie.

Traficantul în vârstă de 22 de ani a fost condus la sediul DIICOT, fiind dispusă reținerea sa pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

La activitate a participat o grupă de intervenție din cadrul B.S.I. a Jandarmeriei. Suportul tehnic a fost asigurat de Brigada Operațiuni Speciale București.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

EXCLUSIV – Alexandru Preda: „Nu am regăsit spiritul lui Marin Preda la Siliștea Gumești”

Următorul articol

STENOGRAME – Cum a reacționat primarul de la Turnu când l-a sunat Dragnea să meargă în Brazilia

Cele mai recente articole de Politie