liberinteleorman.ro

Primul eșec al lui Ciucă, la PNL Teleorman | Un primar GREU a trecut la PSD

21 decembrie 2023
Advertisement

Sunt momente cruciale pentru Partidul Național Liberal (PNL) Teleorman, partidul care a ținut piept PSD la ultimele alegeri, dar a ajuns să fie „înghițit” de partenerul de coaliție. Primele semne de fisură în structura acestuia devin evidente odată cu plecările unor primari cu state vechi. O „lovitură” care va afecta considerabil formațiunea – condusă la acest moment de Nicolae Ciucă – este plecarea primarului de la Buzescu – Valentin Trăistaru, un liberal dedicat, care făcea parte din PNL încă din anul 1992.

Ca atare, președintele PNL – Nicolae Ciucă se confruntă cu primele semne de nemulțumire și haos intern. Trăistaru, un membru respectat al partidului și lider local în Buzescu, pleacă din cauza lipsei de coeziune și organizare în cadrul PNL Teleorman.

Demisia sa reprezintă nu doar o pierdere simbolică pentru PNL Teleorman, ci și un semnal de alarmă pentru liderii partidului, care au alegeri aproape, iar plecarea unui primar cu o experiență atât de îndelungată ar putea afecta substanțial imaginea PNL în Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eveniment la Mănăstirea Pantocrator: Pentru prima dată în lume, și femeile se pot închina și ruga la darurile primite de Pruncul Sfânt la naștere

Următorul articol

500 de kilograme de articole pirotehnice indisponibilizate de polițiști

Cele mai recente articole de Actualitate