Primarul Răboj va afla odată cu Dragnea dacă va da primăria pe pușcărie

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

daniel rabojAm mai povestit despre măgăriile de duzină ale primarului comunei Bragadiru – Daniel Răboj – care și-a pus în pericol imaginea, principiile și, poate, chiar libertatea, fiind acuzat de infracțiuni de corupție, pe cât de rizibile, pe atât de împovărătoare.

Trimisul poporului în scaunul întâi din Primăria Bragadiru riscă să fie primar la ”mititica”, fiind acuzat că a mituit mai mulţi membri ai comisiei de supraveghere a votului, pentru a închide ochii la fraudele comise la referendumul din 2012, pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcția de președinte. Faptele descrise în rechizitoriul DNA arată că Daniel Răboj, primarul PNL din Bragadiru la data când a avut loc referendumul, acum transferat la PSD, i-a dat unui reprezentant al PDL în biroul electoral al secţiei de votare 112 din localitate suma de 200 de lei, pentru ca acesta să închidă ochii şi să nu semnaleze fraudele de la vot.

Judecata în acest caz datează de ceva vreme, Înalta Curte de Casație și Justiție a tot amânat cauza pe motive de cercetare. Pe 22 aprilie, însă, instanța de la București a bătut înspre finalizare, astfel că a decis ca pronunţarea să se facă la data de 6 mai 2015, odată cu sentința pe care o așteaptă și Liviu Dragnea, moaca acestuia întrevăzându-se sub ițele întregului dosar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*