liberinteleorman.ro

Primarul Răboj va afla odată cu Dragnea dacă va da primăria pe pușcărie

Monica Vasilescu

daniel rabojAm mai povestit despre măgăriile de duzină ale primarului comunei Bragadiru – Daniel Răboj – care și-a pus în pericol imaginea, principiile și, poate, chiar libertatea, fiind acuzat de infracțiuni de corupție, pe cât de rizibile, pe atât de împovărătoare.

Trimisul poporului în scaunul întâi din Primăria Bragadiru riscă să fie primar la ”mititica”, fiind acuzat că a mituit mai mulţi membri ai comisiei de supraveghere a votului, pentru a închide ochii la fraudele comise la referendumul din 2012, pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcția de președinte. Faptele descrise în rechizitoriul DNA arată că Daniel Răboj, primarul PNL din Bragadiru la data când a avut loc referendumul, acum transferat la PSD, i-a dat unui reprezentant al PDL în biroul electoral al secţiei de votare 112 din localitate suma de 200 de lei, pentru ca acesta să închidă ochii şi să nu semnaleze fraudele de la vot.

Judecata în acest caz datează de ceva vreme, Înalta Curte de Casație și Justiție a tot amânat cauza pe motive de cercetare. Pe 22 aprilie, însă, instanța de la București a bătut înspre finalizare, astfel că a decis ca pronunţarea să se facă la data de 6 mai 2015, odată cu sentința pe care o așteaptă și Liviu Dragnea, moaca acestuia întrevăzându-se sub ițele întregului dosar.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Florin Titirișcă întreabă unde sunt copacii tăiați

Următorul articol

Dacă Ana Pauker a fost revizuită, Cristi Barbu de ce să nu fie?!

Cele mai recente articole de Actualitate