Primarul Nicolae Bădănoiu nu se mai află sub control judiciar

în Actualitatea politică

Nicolae BadanoiuCarmen Dumitrescu

În urma denunțului viceprimarului de la Videle, care susținea că urma să-și împartă șpaga primită cu primarul Nicolae Bădănoiu, și acesta din urmă a fost pus sub control judiciar. Pentru că și-a susținut nevinovăția încă din primul moment, primarul de la Videle a contestat controlul judiciar și sentința tribunalului a fost aceea de ridicare a măsurii. Potrivit rechizitoriului DNA, singura implicare a lui Nicolae Bădănoiu în afacerea mitei este denunțul viceprimarului. În rest, chiar și din povestea procurorilor, reiese că lui Bădănoiu i s-a “copt” întreaga afacere, astfel încât să-i afecteze imaginea în campania electorală. Din fericire, adevărul va ieși repede la iveală și păpușarii vor fi obligați să iasă la lumină.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

4 Comments

 1. Sa le fie rusine ” papusarilor ” niste oameni de nimic,scursurile societatii,DNA sa-l ia pe militaru si pe clica lui de ordinari !

 2. Cred ca nu are nici-un amestec,este pre degeaba rau la primarie.In afara de faptul de a fi vindut ceva fier
  nu a avut nici bunul simt sa niveleze.Pentru comunitate este oricum asa cum a venit ;un “zero”.Si m-ar vede d
  Dumnezeu nu sint nici cu zdraenta de Viorica si nici cu excrocul de Militaru .

 3. Comunicat D.N.A. 29 ianuarie 2016 Nr. 76/VIII/3 :

  “În perioada imediat următoare, în vederea primirii sumelor de bani cu titlu de mită, inculpatul Nedelcu Florin Marius a beneficiat de ajutorul celuilalt inculpat care a exercitat presiuni asupra denunțătorului, prin „obligarea” acestuia la respectarea condițiilor din caietul de sarcini, deși primarul orașului Videle cunoștea că acesta din urmă nu le poate îndeplini.”
  Intrebare : De unde reiese din acest comunicat ca acuzatiile aduse primarului Badanoiu sunt bazate exclusiv pe denuntul viceprimarului?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*