18, martie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitatea politică > Primarul Nicolae Bădănoiu nu se mai află sub control judiciar

Primarul Nicolae Bădănoiu nu se mai află sub control judiciar

Nicolae BadanoiuCarmen Dumitrescu

În urma denunțului viceprimarului de la Videle, care susținea că urma să-și împartă șpaga primită cu primarul Nicolae Bădănoiu, și acesta din urmă a fost pus sub control judiciar. Pentru că și-a susținut nevinovăția încă din primul moment, primarul de la Videle a contestat controlul judiciar și sentința tribunalului a fost aceea de ridicare a măsurii. Potrivit rechizitoriului DNA, singura implicare a lui Nicolae Bădănoiu în afacerea mitei este denunțul viceprimarului. În rest, chiar și din povestea procurorilor, reiese că lui Bădănoiu i s-a “copt” întreaga afacere, astfel încât să-i afecteze imaginea în campania electorală. Din fericire, adevărul va ieși repede la iveală și păpușarii vor fi obligați să iasă la lumină.

About Carmen Dumitrescu

4 comments

 1. Badanoiu Nicolae nu are nici un amestec in aceasta mizerie MADE in PDL !!!!!!

 2. Marin Florescu

  Sa le fie rusine ” papusarilor ” niste oameni de nimic,scursurile societatii,DNA sa-l ia pe militaru si pe clica lui de ordinari !

 3. Dancileccu proust

  Cred ca nu are nici-un amestec,este pre degeaba rau la primarie.In afara de faptul de a fi vindut ceva fier
  nu a avut nici bunul simt sa niveleze.Pentru comunitate este oricum asa cum a venit ;un “zero”.Si m-ar vede d
  Dumnezeu nu sint nici cu zdraenta de Viorica si nici cu excrocul de Militaru .

 4. Comunicat D.N.A. 29 ianuarie 2016 Nr. 76/VIII/3 :

  “În perioada imediat următoare, în vederea primirii sumelor de bani cu titlu de mită, inculpatul Nedelcu Florin Marius a beneficiat de ajutorul celuilalt inculpat care a exercitat presiuni asupra denunțătorului, prin „obligarea” acestuia la respectarea condițiilor din caietul de sarcini, deși primarul orașului Videle cunoștea că acesta din urmă nu le poate îndeplini.”
  Intrebare : De unde reiese din acest comunicat ca acuzatiile aduse primarului Badanoiu sunt bazate exclusiv pe denuntul viceprimarului?

Lasă un răspuns