Primarul Gheorghe Budică se luptă și acum cu ANI

în Politica altfel

Monica Vasilescu

gheorghe budicaEdilul-șef de la Orbeasca revine în atenție cu speța legată de Agenția Națională de Integritate, care l-a declarat incompatibil. ANI a spus, prin vara anului 2014, că Gheorghe Budică a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unor societăți comerciale (perioada 25 iunie 2008 – 30 septembrie 2011), încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, după cum arată datele instituției.

Curtea de Apel București, acolo unde se desfășoară procesul în care Gheorghe Budică a cerut anularea actului administrativ Raport de evaluare al ANI – recuzare, a respins cererea de recuzare ca neîntemeiată. La această soluție se poate face recurs odată cu fondul.

1 Comment

  1. Eu nu inteleg de ce aceasta institutie il tot hartuieste pe domnul primar, nefondat? Realizarile acestui om in comuna vorbesc de la sine despre caracterul dansului si cat priveste starea de incompatibilitate ca VICEPRIMAR sunt convins ca va avea si de data asta castig de cauza, tinand cont ca a iesit invingator si in procesul cu ANI cand a fost acuzat de incompatibilitate ca PRIMAR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*