Primarul din localitatea Stejaru stă în fața secției de votare și schimbă politețuri prin secție în ziua votului!

în Actualitatea politică/Administratie

Nereguli peste nereguli în județul Teleorman, unde, mai ales în mediul rural se încalcă toate normele electorale în vigoare. În localitatea Stejaru, primarul a fost astăzi surprins vreme de mai multe ore în fața unei secții de votare, purtând discuții cu alegătorii, dar și în interiorul secției, unde a fost fotografiat în timp ce făcea schimb de politețuri cu membrii comisiei. Culmea, tot primarul a făcut sesizare telefonică la BEJ, acuzând faptul că o persoană face campanie electorală în apropierea secției de votare.

Moise Alexandru, primar în comuna Stejaru, a fost astăzi remarcat în timp ce stătea în fața secției de votare, discutând cu oamenii care mergeau să voteze. Acesta a intrat chiar și în secție, dând mâna cu membrii comisiei și încercând să afle care este pulsul populației, așa cum este el exprimat prin vot.

Mai multe imagini care arată prezența primarului în fața secției, dar și în interiorul ei, au fost surprinse pe parcursul zilei de astăzi. Reprezentanții BEJ Teleorman spun că nu s-a primit încă o sesizare privitoare la acest aspect, însă s-a primit o sesizare telefonică chiar de la primarul comunei Stejaru, Moise Alexandru, care semnalează faptul că sunt persoane care fac campanie electorală în apropierea secției de votare. 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*