liberinteleorman.ro

Primarul de la Vedea încalcă legea electorală pentru Viorica

30 octombrie 2019

Primarul de la Vedea, Aurel Drăghici, este cunoscut pentru excesele sale pe lângă lege, așa că nu se dezice de metehnele care l-au consacrat nici acum când roșul aprins al PSD începe să se decoloreze.

În comuna pe care o păstorește cu mână forte, Aurel Drăghici a agățat bannere cu Viorica Dăncilă pe mai toate ulițele, în toate satele. Și le-a ”uitat” acolo, deși legea interice acest lucru în campanie electorală. Pe unde te duci în Vedea, pe străzile cu vizibilitate, de pe bannere zâmbește Viorica Dăncilă, probabil cel mai slab candidat al PSD de până acum. Și pentru că a fost colegă de școală cu sora primarului, Viorica stă nestingherită pe stâlpii comunei, fără ca vreo autoritate să ia măsuri.

Ne referim la Poliţia naţională şi la Jandarmerie, care pot da amenzi cuprinse între 600 şi 1000 de lei şi pot sesiza AEP, care, în urma unor controale, este abilitată să sancţioneze, la rândul său, cu amenzi cuprinse între 15.000 şi 50.000 de lei, potrivit legii finanţării campaniilor electorale. Orice persoană îi poate sesiza pe poliţişti sau jandarmi cu privire la existenţa acestor materiale de propagandă pe străzi. La Vedea, însă, se vede doar PSD în fața ochilor, nu legea.

Și dacă tot face primarul concesii pentru partid, și partidul face pentru el, și i-a mai dat fiicei acestuia un loc bun la ”vegherea” alegerilor prezidențiale. Andreea Drăghici, angajată la CJ Teleorman, este președintele secției de votare 324 din Vedea la scrutinul din 10 noiembrie, aceeași poziție pe care a avut-o și când s-a votat pentru Referendumul cu familia tradițională. Familia tradițională PSD…

Citiți și: Fiica primarului de la Vedea va fi martoră la consfințirea familiei tradiționale

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Teleorman, cel mai îmbătrânit județ din România

Următorul articol

Amintiri cu Dăncilă: „Ne întrebați cum și cât de bine ați vorbit pentru ca șeful să vă mai negocieze la centru încă un mandat de europarlamentar.”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică