Primarul de la Frăsinet i-a cedat lui Ică

în Actualitatea politică

ghimis1Carmen Dumitrescu

Primarul de la Frăsinet, Florentin Ghimiş, a luat decizia să facă pasul către un alt partid, după ce a mai trecut şi prin PSD, şi  prin PDL, şi prin PNL, ba chiar şi-a asumat şi statutul de independent. Totul pentru linişte. Sau cel puţin, aşa susţinea primarul de la Frăsinet astăzi, în prezenţa lui Ică Calotă Florică, care l-a atras în mrejele ALDE: “Am luat decizia să trec la ALDE, pentru că e un partid mai liniştit. Dumneavoastră nu vedeţi ce dezordine e în PNL? Şi îmi pare rău, că partidul ăla era un partid unit, dar acum nici nu vreau să mai intru acolo. O să vedeţi cum o să-şi dispute Barbu cu Pîrvulescu şefia până la urmă. Se vor bate ca orbii, nici nu vreau să mă gândesc. Dar eu vreau linişte şi cred că în ALDE pot avea toată liniştea de care am nevoie.”

Desigur, Ică susţine că n-a făcut niciun fel de presiuni asupra primarilor să treacă în partidul său, dar crede că există perspective ca pasul făcut de Ghimiş să se repete şi în cazul altora. Până la noi evoluţii, noi îi urăm întâi lui Ică Calotă să-şi organizeze partidul înainte să curteze primarii, pentru a avea cel puţin o ofertă decentă de pus pe masa negocierilor.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Firma lui Ica Calota are lucrari la Frasinet asa ca este lesne de inteles de ce primarul Gimes a trecut la ALDE!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*