Primarul de la Drăgănești Vlașca – Ciprian Ciuperceanu va primi emblema de merit “Partener pentru ordine și siguranță publică”

în Actualitate

Monica Vasilescu

Ciprian Ciuperceanu este cel mai tânăr primar din Teleorman și unul dintre cei mai activi edili din acest mandat. El încearcă să dea o altă față Primăriei Drăgănești Vlașca și nu puține sunt obiectivele pe care le-a bifat în primul an de când s-a așezat pe scaunul de primar. Aprecierile la adresa sa nu vin doar din partea unor cetățeni, ci și a partenerilor instituționali, cum ar fi inspectorul șef al ISU Teleorman, colonel Marius Stancu, pe care tânărul primar l-a surprins plăcut în activitatea desfășurată în comun. Ca atare, vineri, 1 Decembrie, la ora 08.45, cu ocazia ceremonialului militar organizat în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, acolo unde se vor prezenta înaintările în grad înainte de termen a cadrelor militare care au obținut rezultate foarte bune, primarul localității Drăgănești Vlașca va primi din partea inspectorului șef al ISU Teleorman emblema de merit “Partener pentru ordine și siguranță publică” clasa a III -a, distincție conferită prin ordin al Inspectorului General al IGSU, col. Dragne Daniel.

Reamintim că, prin implicarea lui Ciprian Ciuperceanu, la Drăgănești Vlașca a fost inaugurată cea mai modernă subunitate de pompieri din Teleorman, un punct de lucru făcut la inițiativa colonelului Marius Stancu, pentru a deservi mai multe localități din zonă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*